SMSBump për Shopify: Një Udhëzues për Rritjen e Shitjeve të Tregtisë Elektronike

Discuss hot database and enhance operational efficiency together.
Post Reply
Mitu100@

SMSBump për Shopify: Një Udhëzues për Rritjen e Shitjeve të Tregtisë Elektronike

Post by Mitu100@ »

Në tregun e sotëm, shumë biznese kanë nevojë për mënyra të mira për të folur me klientët e tyre. SMSBump është një mjet që i ndihmon ata ta bëjnë këtë. Është një aplikacion për dyqanet Shopify. Me SMSBump, ju mund të dërgoni mesazhe me tekst te klientët tuaj. Mund ta përdorni për t'u treguar atyre rreth zbritjeve dhe produkteve të reja. Gjithashtu mund të dërgojë mesazhe rreth porosive të tyre. Kjo e bën komunikimin tuaj të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë. Shumë klientë i lexojnë mesazhet me tekst më shpejt sesa lexojnë email-et. Prandaj, ky mjet është një mënyrë e fuqishme për të shitur më shumë. Është projektuar për të funksionuar pa probleme me dyqanin tuaj Shopify. Kjo do të thotë që ju mund të menaxhoni gjithçka në një vend.

Përfitimet e Përdorimit të SMSBump

Përdorimi i SMSBump ofron shumë gjëra të mira për biznesin Bleni Lista e Numrave të Telefonit tuaj. Para së gjithash, ju ndihmon të merrni më shumë shitje. Ju mund t'u dërgoni oferta speciale dhe kode zbritjeje klientëve tuaj. Kur klientët marrin një ofertë të mirë në telefonat e tyre, ata kanë më shumë gjasa të blejnë. Së dyti, mund t'i sjellë klientët përsëri në dyqanin tuaj. Për shembull, ju mund t'i dërgoni një mesazh një klienti që la artikuj në shportën e tij. Kjo quhet mesazh "braktisjeje e shportës". Shumë herë, këto mesazhe mund ta bëjnë klientin të përfundojë blerjen e tij. Kjo mund të ndihmojë vërtet në fitimet e dyqanit tuaj.

Një përfitim i tretë është se e bën markën tuaj më të fortë. Kur dërgoni mesazhe të dobishme, klientët ndihen më të lidhur me ju. Ju mund t'u dërgoni atyre përditësime në lidhje me porosinë e tyre, si p.sh. kur është dërguar. Kjo i bën klientët të ndihen të kujdesur mirë. Gjithashtu i bën ata t'i besojnë më shumë biznesit tuaj. Me kalimin e kohës, kjo ndërton një bazë të fortë klientësh. Klientët besnikë shpesh blejnë nga ju përsëri e përsëri. Këto mesazhe ju ndihmojnë të ndërtoni marrëdhënie të mira. Ato i mbajnë klientët të lumtur dhe të kthehen në dyqanin tuaj.

Së katërti, SMSBump ju ndihmon të mësoni rreth klientëve tuaj. Aplikacioni ju jep raporte se si po shkojnë mesazhet tuaja. Mund të shihni se sa njerëz i hapën mesazhet tuaja. Gjithashtu mund të shihni se sa njerëz klikuan në lidhjet tuaja. Ky informacion ju ndihmon të shihni se çfarë funksionon më mirë. Pastaj, mund t'i bëni fushatat tuaja të ardhshme edhe më të mira. Për më tepër, mund t'i përdorni këto njohuri për të përmirësuar pjesë të tjera të biznesit tuaj. Kështu, SMSBump nuk është vetëm për dërgimin e mesazheve. Është gjithashtu një mjet për të mësuar dhe për t'u rritur.

Si të Konfiguroni dhe Përdorni SMSBump

Konfigurimi i SMSBump në dyqanin tuaj Shopify është i thjeshtë. Së pari, duhet të shtoni aplikacionin nga Shopify App Store. Pasi ta instaloni, mund të filloni të konfiguroni gjërat. Aplikacioni do t'ju udhëzojë gjatë procesit. Më pas, duhet të merrni leje nga klientët tuaj. Ky është një hap shumë i rëndësishëm. Nuk mund t'i dërgoni mesazhe kujtdo. Duhet të mbledhni numra telefoni me një mesazh të qartë. Për shembull, mund të përdorni një dritare pop-up në faqen tuaj të internetit që thotë: "Regjistrohuni për njoftime me tekst për të marrë 10% zbritje në porosinë tuaj të parë." Në këtë mënyrë, klientët bien dakord të marrin mesazhet tuaja.

Image

Sapo të keni një listë të numrave të telefonit, mund të krijoni fushatën tuaj të parë. Aplikacioni ka shumë shabllone të parapërgatitura që mund të përdorni. Mund të zgjidhni një shabllon për një zbritje të menjëhershme ose një ofertë të veçantë festash. Pastaj, mund ta personalizoni mesazhin. Mund të shtoni emrin e dyqanit tuaj, një kod zbritjeje dhe një lidhje. Si pasojë, mesazhi juaj do të duket profesional dhe do të jetë i lehtë për t'u kuptuar. Për më tepër, mund të planifikoni dërgimin e mesazheve tuaja në kohën më të mirë. Kjo siguron që klientët tuaj ta shohin mesazhin tuaj kur ka më shumë gjasa ta lexojnë atë.

Ekzistojnë gjithashtu mesazhe automatike që mund të konfiguroni. Për shembull, mund të keni një mesazh që del automatikisht kur dikush regjistrohet. Ky mesazh mund t'i mirëpresë ata dhe t'u japë një zbritje të veçantë. Përveç kësaj, mund të konfiguroni mesazhe për shportat e braktisura. Ky mesazh mund t'i kujtojë një klienti se ka lënë artikuj në shportën e tij. Madje mund të përfshijë një zbritje të vogël. Në fakt, këto mesazhe automatike mund të funksionojnë për ju edhe kur nuk jeni në internet. Ato janë një mënyrë e fuqishme për të përmirësuar shitjet tuaja.

Praktikat më të Mira për Marketingun me SMS

Për të përfituar sa më shumë nga SMSBump, duhet të ndiqni disa praktika më të mira. Së pari, mbajini mesazhet tuaja të shkurtra dhe të sakta. Shumica e njerëzve nuk u pëlqen të lexojnë tekste të gjata. Një mesazh i mirë SMS duhet të jetë i lehtë për t'u lexuar në pak sekonda. Prandaj, shkoni direkt në temë. Së dyti, përdorni një thirrje të qartë për veprim (CTA). Kjo është një frazë që i tregon klientit se çfarë të bëjë. Për shembull, një CTA e mirë mund të jetë "Bli Tani" ose "Merr Zbritje". CTA duhet të jetë e qartë dhe e lehtë për t'u ndjekur. Një thirrje e fortë për të kontaktuar klientin mund të bëjë një ndryshim të madh në shitjet tuaja.

Së treti, dërgoni mesazhet tuaja në kohën e duhur. Shmangni dërgimin e mesazheve shumë herët në mëngjes ose vonë natën. Nuk doni t'i shqetësoni klientët tuaj. Në vend të kësaj, përpiquni të dërgoni mesazhe gjatë orarit normal të punës. Kjo do të sigurojë që ata ta shohin mesazhin tuaj në një kohë të mirë. Gjithashtu, nuk duhet të dërgoni shumë mesazhe. Dërgimi i mesazheve shumë shpesh mund t'i bezdisë klientët tuaj. Si rezultat, ata mund të çregjistrohen nga lista juaj. Është një ide e mirë të dërgoni mesazhe vetëm kur keni diçka vërtet të rëndësishme ose të vlefshme për të thënë.

Së katërti, bëjini mesazhet tuaja personale. Përdorni emrin e klientit nëse mundeni.
Post Reply